+ 359 2 4748 800 info@gcr.bg

УСЛУГИ

Управление на безопасността

В Джи Си Ар АД предлагаме широка гама от услуги за управление на безопасността, вариращи от управление на конфигурацията до управление на радиоактивни отпадъци. Нашите инженери притежават богат опит в справянето с всеки проблем, свързан с управлението на безопасността на проекти в енергийната индустрия, независимо дали са ядрени, възобновяеми или конвенционални.

Строителство до ключ

Строителството до ключ е строително решение, което драстично опростява нещата за Вас като собственик на бъдещия проект. При този тип проекти ние носим отговорността за проектирането и строителни дейности, докато Вие като собственик само чакате да свършим работата и когато проектът приключи, можете да започнете да използвате новата сграда или съоръжение.

ПРОЕКТИРАНЕ И ИНЖЕНЕРИНГ

От разработването на проектна документация до изпълнението и въвеждането в експлоатация на проект, нашият екип от висококвалифицирани експерти е в състояние да покрие всички етапи на проектиране и проектиране. Ние сме участвали в проектирането и изграждането на различни енергийни проекти през последните 20 години, гарантирайки нашия опит и удовлетвореност на клиентите.

Консултиране

С опит в търговското договаряне и професионалните практики в индустрията, нашите консултанти разбират техническите, бизнес и регулаторните въпроси, което им позволява бързо да идентифицират ключови проблеми и да намерят най-добрите решения за нашите клиенти. От първоначалната концепция до приключването на проекта, ние помагаме на нашите клиенти при управлявлението и координирането строителния процес както и при справянето със сложни проблеми.